Více než jen e-společenství

Úvodní slovo pana viceprezidenta

26. 10. 2007 22:56
Rubrika: O´god v akci | Štítky: O´god , uvod , viceprezident
Drazí Signalisté a mladí komunikující křesťané!
Rád bych vám dnes po uplynutí zkušební doby rozvijení nových systémů představil naší českou pobočku mezinárodního komunikační společenství O´God. Jistě si myslíte, že se jedná o pouhý reklamní tah známé španělské společnosti Telefonica o2, ale bohužel vás musím vyvézt z omylu. Naše spolčo se vůbec nezajímá o moderní komunikační technologie, mobily, počítače ani cokoliv jiného a je tařka nezávislé na světovém trhu a ekonomice.
Naším hlavním cílem je aby všichni a to nejen mladí lidé se více přiblížili k Bohu a Ježíši Kristu skrze Marii a svaté a podařilo se jim navázt s ním kontakt za  osobní modlitby. Naše vize je taková, že jako nutné zlo využijeme internetu, abychom mohli pomoci jak jednotlivcům, tak i e-společenstvím, která se díky překotné snaze našich kolegů z portálu Signály.cz vytváří jako houby po dešti.
Mnoho produktů máme pro vás připraveno ještě dnes, ale potřebuji ještě menší dopracování a dovedení do zdárného konce. Zatím vás můžeme uklidnit jen tím, že tato doba se krátí a již brzy budete moci využívat první ze služeb společenského internetového subjektu O´god, který již ode dneška pracuje i na Signálech.
Připravte se na velkou dávku informací.
Již brzy!
Za O´god
Daniel Zouhar
viceprezident


Zobrazeno 1405×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz